sobota 19. ledna 2013

Řikonínská jeskyně

Dneska jsem si naordinoval malou pauzu od učení a se Štěpánem jsme vyrazili na Řikonín nedaleko Tišnova. Místní jeskyňka nabízí super atletické lezení, všechny bouldery se mi podařilo přelézt do 4 pokusů. Zahřál jsem se na Dopingu za 7A a 7C De Puta Madre.


Pak se zavěsil se Štěpánem do projektu Ouroboros s očekávanou klasou v osmém stupni. Trošku modifikuju program a 4 pokusem jsem nahoře. Moc pěknej boulder, klasa okolo 8A. Štěpán pošle za pár minut taky.






 Dál zkusim OS boulderu Pyrrhovo Vítězství za 7B+, nicméně pustí to až druhým pokusem.


Nakonec zkoušíme a přelézáme prodloužení boulderu De Puta Madre. Vzniká ECHO 7C+ (video check na štěpánovým blogu). Další krásnej den strávenej lezením se super podmínkami!




Řikonín Cave


I allowed myself a short break from learning today. Štěpán and I made a trip to Řikonín (near to Tišnov). A local cave offers super athletic climbing. I managed to do all boulders within 4 attempts range. I warmed up at Doping (7A) and De Puta Madre (7C).

Then we went for a project called Ourobores (expected class 8). Some tuning of the programme and with 4th attempt, I was on the top. A nice boulder indeed, with a class around 8A. Štěpán too sent within a few minutes.

Next one was OS Pyrrhovo vítězství (7B+) which gave up at the second attempt.

Finally, we successfully tried to climb up an extended version of De Puta Madre Hereby, ECHO arises 7C + was born (see the video at Štěpán's blog). Another beautiful day spent climbing excellent conditions!


1 komentář:

Anonymní řekl(a)...

ste hrozný divoši! ten program na 8A vypadá najednou děsně jednoduše:D vojta