úterý 26. června 2012

Bor

Dneska sme s Kačkou vyjeli na Bor. ROzlezeme se u Adr Fitnesu a já pokukuju po projektu, který jsem si minule očistil - Život Báry doleva. Podmínka je dneska znát a lišta ďocela drží. Po hoďce pošlu. Zpátky do Minulosti 8A.




PAk míříme k Moai. Kačka leze nové bouldříky, zadaří se i v jednom 6A. Já zkouším nový projekt, kterej mi ukázal FOxík. MOc hezký, silový, jen trošku drolivý. Nicméně nejde mi to a tak idu dál na kámen ležící hned nad Poletuchou. Ten jsem posledně trošku očistil a dnes tu vylezl Pai, Pai, Pai 7B+ a Gamba 7A+.


Pak doráží Fox s Džanglošem a Foxík zkouší Moai 7C. Daří se mu ulomit klíčový spoďák a tak nový projekt je na světě. NAštěstí to s klasou moc nepohlo, mě se podaří Reclimb po pár pokusech, nyní tak 7C+.  Dál jdeme s klukama na Jeviště. Tady mi FOxík dává na prdel ve Showparku 7C+, kde dává parádní pokusy. Zopáknu si ještě Divadlo Bez Zábradlí. NAkonec ještě zaleze Káča a jedem dom.








Bor
Kačka and I made a trip to Bor today. We warmed up at Ádr Fitnes and I was peeking at Život Báry (left one) - the project we had cleaned up last time. The edge was quite firm this time, I sent after an hour. Then Zpátky do minulosti 8A.

Then we were heading towards Moai. Kačka was climbing the new boulders and even managed to do one 6A. I was trying a new project Foxík had showed me before. A very nice thing, strength-based, maybe too crumbly. However, I could not do it so I proceeded with a boulder right above Poletucha. I cleaned it a little last time. I finished Pai, Pai, Pai (7B+) and Gamba (7A+).

Later on, Fox and Džangloš arrived at the site. Foxík was trying Moai 7C. He managed to break off a key undercling -- and so, a new project was born. Luckily, it did not significantly change the class. I also managed to do Reclimb after a few attempts -- current class around 7C+. After that, the boys and I moved to Jeviště. Foxík totally beat my ass at Snowpark 7C+. Before the end, I repeated Divadlo bez Zábradlí. Finally, Káča did her part and we could go home.

neděle 24. června 2012

Natáčení na Boru vol. 3

Po třech týdnech proležených v knížkách jsem konečně vyrazil zalízt na Bor. Počasí vyšlo parádně. v sobotu ráno vyrážíme brzo, abychom si stihli trošku zalízt ještě než se probudí kameramani. Po pár pokusech vylezu novinku od Štěpána Backflipa 7B/+. Očistím Báru doleva a jdem zpět k autu. POtkáme se s Pítrsem a jeho teamem a Pepem. V plánu je dotočit Draka. Než si to Kluci nachystají, zaběhnu na Maoi 7C a druhým pokusem dávám. Těžkej spoďák, nicmééně mi to přišlo jako lehčí cejdo. Ještě vylezu novinku Paví Očko 7A+ a trošku očistím kámen nad Poletuchou. Pak se plácám v Drakovi, párkrát vylezu Ducha, a natáčejí se detaily. V pět mizím dom na oslavu Kačky.

Ole
V neděli zase vstávačka brzo. Na boru si ještě třikrát vylezu Ducha a moje část ve filmu Pískaři, se zdá být uzavřená. Štěpána chytám v King Kongu, kterej si dá jen tak 5x za sebou. Dám si novinku od Štěpána Nemo 7B a valíme dom.

Nemo 7B





Filming at Bor Vol. 3 
After three weeks spent in the books, I finally moved off towards Bor. The weather was great. We had started very early on Saturday morning to be able to warm up before the cameramen woke up. I climbed a new thing by Štěpán after a few attempts (7B / 7B+). Then I cleansed the left variant of Bára and we went back to the car. We met Pítrs, his team, and Pepe. Our plan was to finish filming Drak. Before the guys got ready, I went for Maoi 7C and I sent it at the second attempt. There is a difficult undercling but I found it as a lighter C. Then I climbed a new thing -- Paví Očko 7A+ and cleaned the boulder at Poletucha a bit. Then some struggling with Drak and a few climbs of Duch (with details being filmed). At five, I took myself off to make it to Kačka's party.

I had to get up early again on Sunday. I climbed Duch three times again so my part in the film seems to be over. I found Štěpán at King Kong which he did five times without any trouble. I did Nemo 7B, a new thing by Štěpán, and then we went home.

sobota 2. června 2012

RUSTAM 8A+

Chladný ráno mi nedalo a místo učení jsem myslel na lezení venku. Na jaře jsme se Štěpánem očistili parádní projekt Rustam na Staré rasovně a tak valím tam.



Naštěstí nic není mokrýho, zkusím si dolez, kterej jde hned a už ladím prsty v nástupových lištách. Úvodní krok, kterej jsem minule neudělal, pustil dnes třetím pokusem. To bude ten Adamův kampus:) Nicméně problém nastává potom. Buď směna na relativně dobrý liště s shit nohama a nebo věřit noze a kampusnout to. Kampus vyhrál. Po pár pokusech přelézám celý úvodní crux a už nepustím. Klasa 8A+?




Cestou zpátky se ještě stavím v Blansku. Po pár pokusech vylezu Krtka 7B+ a zkouším ještě Fair Play 7C/C+. Dvakrát spadnu ve výlezu a pak už tam ani nedolezu, po půl hoďce se vzdávám a valím dom.



Rustam 8A+
I was restless during a cold morning. Instead of learning, I kept thinking about climbing somewhere outside. I ended up dashing to a marvellous project Rustam located at Stará rasovna which I and Štěpán cleaned in the spring. 

Everything was fortunately dry. I tried the top which was no problem. After that, I was warming up my fingers for the ledges. The first step (which I couldn't do last time) submitted at the third attempt. I guess these are the fruits of exercising at Adam's campus :-) Nevertheless, the next step was a problem. I could either do a quite long ledge with poor feet or believe my feet and try a campus. Campus won. I climbed the whole crux after a few attempts and I never let go. Class: About 8A+?

I made a stop in Blansko on my way back. I climbed Krtek 7B+ and also tried Fair Play 7C/C+. I fell twice from the top and then I wasn't even able to get there so I gave up after like 30 minutes and went home.