neděle 4. prosince 2011

Mlynářská skála

Včera jsme s Kačou vyrazili k Doudolovu mlýnu na Mlynářskou skálu, počasí bylo náramný, skála suchá. Rozlezu se a hned jdu na projek z minula Muttertag. Podmínka je znát a tak po 7 pokusech sem nahoře. Pěkná jedokrokovka velmi podobná Muttertagu v Magic Woodu, leč trošku lehčí? takže 7C+.


Dál zkouším projekt napravo, dva malý bočáci, dobrá noha a daleko do madla. Chybí mi ještě kus.

 Projekt 8A+/B?

Jdu si tedy zkusit bouldery v levém převisu. Ošahám chyty nejtěžšího směru a prvním pokusem to pošlu. Pěkná lištovačka za 7B?



Ještě udělám lehce vpravo variantu ze soje za 7A Cigánovy Gatě.


Cigánovy Gatě 7A

Nakonec si zopáknu Patent 7B/B+ a Vynález 7A. Zkusím si ještě chvilku projekt, ale chybí mi pořád hodně..



Mlynářská skála

Yesterday I and Kača took off for the Doudolův mlýn (Doudol's Mill) and Mlynářská skála ("Miller's Rock"). The weather was neat, the boulder dry. I warm up and go straight to Muttertag, the project left from the last time. It goes well; after 7 attempts I am on the top. A nice one-step, very similar to Muttertag in Magic Wood, maybe a little easier. So 7C+ it is, I guess.

Moreover, I am trying the project on the right - two small side pulls, a good foot, yet too far to the bucket. It's unfortunately a bit further on.

So I'm going to try the boulders on the left overhang. I try to feel the holds in the heaviest direction and send it at the first attempt. A nice ledge - 7B?

Then I proceed to the right and try the way from the standing position - 7A "Cigánovy gatě".

Finally I do Patent 7B/B+ and Vynález 7A again. I am trying a project for a while, but I am still not ready...

2 komentáře:

Adam řekl(a)...

On tenhle muttertag bude asi lehčí, protože se nemusíš trefovat do takové trhliny, ne? Ale jinak super, i to 7B vypadá pěkně. Hele zítra schůze, doufám že je to jasné:) Zatím hoj

NOO NOO řekl(a)...

NO ono v "normálním" muttertagu se trefuješ do docela dobrýho, a asi i lepšího než tady, jenom je to o něco dál a ty startovací chyty nejdou tolik zalomit.. Jo to 7B je pekný, malý ostrý lišty, takový příjemný campusování;) asi nejhezčí boulder je ten Patent, kterej máme na předešlým videjku odsud...

Jistě že zítra je to jasné!