neděle 10. května 2009

Druhé Borování

Včera jsme se vydali na Bor. Počasí zprvu nevypadalo dobře, po cestě bylo všude mokro. Ale když jsme dojeli pod kopec tak najednou sucho a po dešti ani památky. Ihned vyrážíme do kopce a naší první zastávkou je Hnízdo. Vyčistili jsme dva nové lehké bouldery + se mi podařilo přelézt asi rok starý projekt - Všechny řitě světa i ta má 7B+/C. Poté jsme ještě vyčistili nový kámen asi 20m za Hnízdem. Vznikl tak nový boulder Babolet 6C+.
Poté se přesouváme k Titanicu kde Štěpán dává Nesnesitelnou Tíži Sladkých Slibů 7B+.
Pokračujeme dál do kopce a zastavujeme se jako vždy u Laboratoře. Zkouším projekt - Panthenol. Opět se trošku zlepšuju, ale na přelez to pořád není. Štěpán dává lehce vlhkého "somálce" 7B a zkouší Se Stromem V Prdeli 7B, ale opět nula bodů. Já se ještě zavěšuju do Druhé Odmocniny za 7B a po třetí návštěvě Boru se mi podaří dát tuhle technickou a hlavně morálovou lahůdku.
Poté přichází kameramanský team od Singing Rocku a jdeme na Monstrum. Tady se mi podaří s velkým překvapením dvakrát zopakovat Zlatýho Draka, a oficiálně jsem ho tedy shodil na 8A+. Štěpán po pár pokusech dává Godzillu 7B+/C.
Nakonec se přesouváme k Barbandovu. Zkouším projekt z minula, ale nedávám. Tak zkouším SD k boulderu D.D 6C, a po asi pěti pokusech dávám, tedy D.D.T 7B. Ještě se dolézáme na Gumídku a Peklu. Lezeme Step By Sep 7A+(podle nás 6C+) a Drchačku 6C+/7A. Ještě očisťujeme nový boulder Kýl.

1 komentář:

Anonymní řekl(a)...

Genial brief and this enter helped me alot in my college assignement. Say thank you you for your information.